ada ke pengikut?

Saturday, November 19, 2011

"SEGMEN JOM FOLLOW DAN KOMEN"

Jom masuk segmen lagi..makin banyak segmen nampaknya.Tiada salahnya menyertai.sambil blog walking tambahkan lagi bilangan follower anda.Bukan bermatlamatkan bilangan makin ramai.Tetapi ikhlaskan niat berkenalan sesama kita sambil menimba ilmu daripada blog orang lain.Jom join!

Klik pada banner di bawah ni.atau entry blog Pakjoe ni=)







Selamat bercuti sekolah untuk adik-adik!

7 comments:

cerita best said...

kkkk la 2 97 follower..k x pa nnt pakjoe akn pilih blog siapa follower paling sikit sebab pakjoe nk tolong promot...pakjoe janji...untung x join segmen pakjoe kalo blog nie follower pakjoe promot hehheeh len kali klo ada segmen dari pakjoe join tau kowt2 la pakjoe akn promot blog nie lak

Munnafendy said...

yeyeahhh!! folower ke 100 dr blog pak joe..hihi

cerita best said...

kkkk la 2 100 follower..k x pa nnt pakjoe akn pilih blog siapa follower paling sikit sebab pakjoe nk tolong promot...pakjoe janji...untung x join segmen pakjoe kalo blog nie follower pakjoe promot hehheeh len kali klo ada segmen dari pakjoe join tau kowt2 la pakjoe akn promot blog nie lak

oranglidi said...

aku tak paham betui la ade bloger jnis paksa2 org folow blog dia kan?

haih...

Wife Wise said...

terima kasih pak joe..

Wife Wise said...

orang lidi: um xpela.kita sama2 positif la kan?follow sbb nk rmi kenalan nak tambah ilmu pengetahuan..mcm blog org lidi...belajar paint.terer giler awak buat. suami saya pun minat lukis guna paint.

miss aty said...

Cik Tim singgah dari segmen yang same

http://missaty.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-follow-dan-komen.html

done follow u, selamat berkenalan & happy blogging =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...